Varma Chips

Chipsen finns både som råchips för dig som har fritös i grillen, kiosken eller restaurangköket. Har du ingen fritös rekommenderar vi dom färdigfriterade chipsen som med fördel säljs från ett värmeskåp, men det går utmärkt att sälja och servera även med rumstempererade chips.

Det är också bra förtjänst på chipsen, men att ställa ut chipsen gratis på borden i puben är också ett bra alternativ då det kan öka dryckesförsäljningen rejält.

Underkategorier

 • Färdigfriterade

  Välj mellan Bacon, Spicy Sourcream och Sourcreamhjul.

  Chipsen ligger packade i kartonger om 24 påsar på 115 till 185 gram/påse beroende på sort.

 • Råchips

  Våra råchips finns i tre olika utföranden.

  • Naturell
  • Bacon
  • Hjul  Vad är råchips?

  Råchips är små hårda (som okokt pasta) pellets-chips gjorda av bl.a. potatismjöl som man sedan friterar i frityr- eller rapsolja på 180-190 grader. Chipsen friteras ca 15 sekunder och fluffar upp sig och blir frasiga, spröda och goda. Chipsen skall helst serveras helt nyfriterade och varma.


  Chipsen i sig är vegetariska, t.o.m. veganska.

  Baconchipsen är endast kryddade att smakabacon och tillverkade för att likna bacon men dom innehåller ingenting animaliskt.


  Innehåll 

  Naturell

  Potatisstärkelse, potatismjöl, majsstärkelse, majsmjöl, salt, emulgeringsm. (E471), paprika, lökpulver, gurkmeja, vegetabilisk olja och vatten.  Bacon

  Vetemjöl, potatismjöl, potatisstärkelse, tapiokastärkelse, salt, vegetabilisk olja, vatten och betakaroten.

 • Kryddor

Aktiva filter